Koronavírus-fertőzés miatt kórházba került kis Grófo - ifaktor
kis grófo kék zakóban öltönyben kék fehér csíkos nyakkendőt visel mikrofont tart énekel

A muzsikust kétoldali tüdőgyulladással kezelik, ami koronavírus-fertőzés szövődményeként alakult ki nála. Kis Grófo magas láz, köhögés és szédülés miatt került tegnapelőtt kórházba.


Betegségéről a Borsnak vallott a zenész, elmondása szerint hirtelen lett rosszul, aminek következtében alig kapott levegőt.

„A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő ct-t végeztek rajtam, s kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését."

– nyilatkozta Grófo, aki mentálisan sem érzi jól magát.

„Egyedül fekszem a kórházban, senki sem látogathat meg, hiányzik a családom. Még soha életemben nem voltam ilyen kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden."

– árulta el a muzsikus, aki nehéz helyzete ellenére is próbál jókedvű maradni.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!