Kourtney Kardashian ezúttal túllőtt a célon - ifaktor
Kourtney Kardashian egy jachton ülve eszik bikiniben

A Kardashian-klántól már megszokhattunk, hogy nem félnek a kritikától és a megjegyzésektől, hiszen extrábbnál extrább fotókat posztolnak közösségi oldalaikon gond nélkül. Ezúttal Kourtney Kardashian esett át a ló túloldalára.


Szinte meztelenül öleli szerelmét legújabb Instagramra feltöltött fotóján a külföldi sztár, amin csak egy tanga fazonú bikini takarja testét. Persze, aki nem szégyenlős és megvan elégedve külalakjával, miért ne mutogathatná azt?

Véleményünk szerint, ha valaki szeretné megmutatni domború idomait, azt is lehet ízléses és finom keretek között. Kourtney nem éppen ezt közvetíti legújabb fotójával, hiszen az elegánstól nagyon messze áll a posztja.

"Mint a mennyországban"

- írta a sztár képéhez.

Ennek ellenére rajongói imádták fotóját, hiszen közel ötmillió lájkot kapott a bejegyzése. De persze az is lehet, hogy a férfi rajongók fejezték ki lelkesedésüket Kourtney hátsófelét látva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!