Kourtney Kardashian Palm Springs-be vonul a családdal - ifaktor
Kourtney Kardashian utcán sétál fekete ruhában és napszemüvegben

Közel 3 milliárd forintnak megfelelő dollárba került az új családi ház.


Kourtney Kardashian nem bízta a véletlenre a család költöztetését. (Nektek is megvan az az érzés, amikor kitalálod, hogy elköltöznél, majd pár napra rá, 3 milliárdért veszel egy házat? –szerk)

A kaliforniai sivatagban található ház 6 hálószobából áll, csak hogy biztosan jusson hely mindenkinek.

A 42 éves Kardashian, Instagramján osztott meg új képeket a házukról, amibe közösen költöztek a jelenlegi pasijával, a Blink 182 dobosával, Travis Barker-rel, valamint a 3 gyerkőccel, akik volt barátjától, Scott Disick-től vannak.

„Boldog hétvége"

posztolta Karadshian.

A ház egy golfpálya közelében található, ezt több olyan poszt is sejteti, ahol egy rendezett gyepen és gyönyörű területen játszanak együtt a gyerkőcökkel.

A három gyerekes édesanya, aki 2020 végén kezdett el randizni a dobossal, egy olyan képet posztolt, ahol egy óriási vízicsúszdán csúsznak Penelope-val és Reign-nel.

Kardashian úgy tűnik előhozta a magában rejlő gyereket az együtt töltött idő alatt. Ezt pedig rendkívül igényes lakomák és boldog pillanatok kíséretében, Instagramra is posztolták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!