Kovács Dorottya:„Aki azt mondja, hogy egy kisbaba érkezésével nem változott meg a párjával való kapcsolata az hazudik” - ifaktor
Kovács Dóri, kezében könyvvel és bögrével

Talán kissé szokatlan látvány Osváth Zsoltit és Kovács Dórit közös videóban látni, már csak abból adódóan is, hogy nagyon különböző a tartalomgyártási irányuk. Most azonban a Webkanapén vlogsorozat keretén belül beszélgettek többek között a social media-i jelenlétről, Dóri végzettségéről, a YouTuberség kezdetéről, az anyaságról és a házasságról.


A beszélgetés elején Dóri elmesélte, hogy hogyan sodorta az élet YouTube-karrierje felé. Közgazdász egyetemi diplomát szerzett, majd elkezdett dolgozni egy médiával- és marketinggel foglalkozó cégnél. Akkoriban még a social media-i jelenlét gyerekcipőben járt itthon, inkább a tengerentúl volt népszerű. Munkájából adódóan Dóri sokat tanulhatott a belső mechanizmusokról, hogy mit és hogyan érdemes csinálni, hogy sikeres legyen az interneten. Indított egy blogot, amelyen személyes tartalmakat osztott meg olvasóival, majd amikor úgy látta, hogy leszállóágban van ez a platform áttért a YouTube-ra, ahová azóta is rendszeresen videókat gyárt, annyi különbséggel, hogy már nem csak a maga szórakozásából- tulajdonképpen ezt nevezheti a munkájának. Főállás révén a teljes bevételi forrása az Instagram-ból és YouTube-ból származik és előfordult már, hogy elfogadott olyan együttműködéseket, amelyeket később megbánt, mert habár anyagilag sokat kínáltak, minőségileg túl keveset.

Kitértek még Tomival való megismerkedésükre, házasságukra és idén nyáron született első közös gyermekük okozta változásokra. Kényesen ügyelnek arra, hogy a gyermeküket ne tüntessék fel szponzorált tartalmakban- habár képeket örömmel osztanak meg Andrisról, azokat csak is öncélból, nem egy együttműködés keretében.

A beszélgetés végén Dóri még ejtett néhány szót jövőbeni terveikről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!