Kovács Edina és szerelme nagyszerű hírt osztott meg - ifaktor
Hernádi Bence és Kovács Edina Lujza ölelkeznek

A hazai egyik legnépszerűbb influenszer páros, Kovács Edina és Hernádi Bence gyönyörű szerelmét már a kapcsolatuk legeleje óta követhetjük közöségi oldalaikon. Ezúttal azt a titkot is megosztották követőikkel, hogy hamarosan új otthonba fognak költözni.


Edina elárulta Instagram-oldalán, hogy már csak két hónapot kell várjanak párjával és az új lakásukba költözhetnek. Legújabb posztjában egy Bencével közös képet is megosztott velünk, amin bizony már az új fészkükben állnak és Edina kezében tartja közös otthonuk kulcsát.

Az influenszer természetesen nem csak ennyit árult el követőinek. Felhívta figyelmünket, hogy ha nem szeretnénk lemaradni a költözésükkel és a lakással kapcsolatos részletekről, akkor bizony nézzük meg gyorsan a YouTube-csatornájukra kikerült videójukat.

„Hellcso! A háttérben már az új fészek részletei láthatóak. Nagyon izgatottan várjuk a költözés napját, legkésőbb 2 hónap múlva már az új lakásban élhetjük a mindennapjainkat.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan állunk jelenleg, akkor nézd meg a tegnap kikerült YouTube videónkat. A sorozatunk 2.részét már Mi is nagyon vártuk, alig várjuk a következőket...
Minden részben megmutatjuk majd, mit és honnan sikerült beszereznünk"

– olvashatjuk Edina közösségi oldalán.

Természetesen ezt szerelme sem hagyhatta szó nélkül és ő is hozzáfűzte véleményét Edina posztjához.

„Alig várom"

– írta Bence Edina bejegyzéséhez.

HOUSE TOUR 🏠♥️ ELSŐ KÖZÖS LAKÁSUNK **KÖLTÖZÜNK 2. RÉSZ** / rBence, edinalujza

📈 ÜZLETI MEGKERESÉSEK | HELP:hernadibencee@gmail.comEDINA CSATORNÁJA ➤ https://www.youtube.com/channel/UCBiGzKG9H_--fMDogD0Pt6QIRATKOZZ FEL! ➤ https://www.y...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!