Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon - ifaktor

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.


Kovács Helgával beszélgettünk, aki feltörekvő influenszerként egyelőre csak az Instagram-világába gyárt tartalmakat követőinek és fő célja, hogy motiválja őket. Interjú.

Jelenleg csak az Instagramon vagy látható. Gondolkoztál már YouTube-csatorna indításán?

Egyelőre nem gondolkoztam ezen. Megmondom őszintén, hogy az elektronika világában nem vagyok a toppon és nagyon időigényes is lenne egy YouTube-csatornát fenntartani. Pár éve picit eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne, ha indítanék én is csatornát. Nekem nagyon nagy családom van és például azt bemutatni jó lenne ott. Meg talán őszintébben átjönne videókon keresztül az is az embereknek, hogy milyen is vagyok valójában. Fekszenek nekem azért ezek a dolgok. Esetleg segítséggel menne, de akkor meg az idegen lenne számomra, hogy mással csináltassam. Szóval jelenleg nem indítok. Aztán azt mondom, később majd lehet.

Mi a fő célod jelenleg az influenszerséggel?

A célom az az, hogy motiváljam a követőimet. Rengetegen kérdezik, hogy mitől ilyen az alakom. Kérik, hogy segítsek nekik. Én a karantén alatt is végig edzettem. Muszáj, nagyon megváltozott a testem amióta edzem. Barátaim szoktak viccelődni vele, hogy szerencsés a genetikám. De ez sem igaz, mert visszanéztem még a sportos időszakom előtti képeket és ég és föld a mostani alakom az akkorival. Szóval nem a genetikán múlik. Szeretném ha az Insám teljes mértékben az edzéseimről szólna és ezt a vonalat képviselné. Én is körülbelül 300 edzős oldalt követek. Engem ezek motiválnak és én is így szeretnék másokat motiválni.

Sok nő is azért követ engem, hogy motiválódjon.

Nyilván a családomat se akarom takargatni. De rengetegen kérdezik, hogy hogyan edzek. Ez érdekli az embereket. Szeretném, ha többen követnének instán de meg akarok maradni olyannak amilyen vagyok

Miben tartod magad másnak a többiekhez képest?

Szerintem abban különbözöm pár influenszertől, hogy nem vállalok el olyan együttműködést, amit nem tartok hasznosnak. Volt, hogy fehérnemű márka keresett meg, de az nem én vagyok, hogy csipkebugyiba pózoljak. Nem mindent vállalok el, amivel megkeresnek. Illetve igyekszem nagyon őszintén reklámozni is.

Nem szeretem a mű dolgokat és igyekszem én is naturális lenni.

Természetesen próbálom átadni. Nem rég volt egy edzős nadrág is, amit reklámoztam. Nem pucsítottam, nem játszottam meg magam. Csak kimentem a kertbe, forogtam benne kettőt kamerának és kész. Még abban mondanám magamat másnak, hogy nekem az Instagram-profilom se az az egységes agyon szerkesztett profil. Viszont ettől egyedi és őszinte. Én megosztom az edzős pillanatomat a bulisat és az otthon ülőset is.

Mik a terveid a jövőt illetően?

Egy saját márkát szeretnék majd létrehozni. Olyat amilyen még nincsen a hazai piacon. Mindenképp edzős ruhák lennének a márkában. Nagyon jó minőségű ruhákat szeretnék. Mivel én is sokat viselek sportruhákat így tudom mi az, amitől jobb lehetne. Ehhez még rengeteged kell tennem. Edzeni még többet és persze tanulni is. Szeretnék egy edzőit is elvégezni, hogy ha kérdést tesz fel valaki a követők között akkor véletlenül se mondjak rosszat. A legfontosabb persze, hogy mit eszik az ember, én is nagyon odafigyelek. Ezt próbálom sugallani a követőknek is. Én mindenkinek vissza írok aki kérdez tőlem, ha éppen van időm.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!