Kovács Patrícia kulisszatitkokat árult el hamarosan induló RTL-es műsoráról - ifaktor
Kovács Patrícia, az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, ahol Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak a hamarosan induló Nagy számról, és a színházak jelenlegi helyzetéről is beszélt.


A beszélgetés elején kiderült már, hogy a Reggeli házigazdája Miller Dávid is szerepelni fog az RTL saját gyártású produkciójának. Kovács Patrícia, aki a Nagy szám műsorvezetői feladatait fogja ellátni, elmondta, hogy örül, hogy a műsorban nem celebekkel, hanem népszerű emberekkel dolgozhat együtt. Milleren kívül többek között Pataky Attila, Fluor Tomi, Istenes Bence és Liptai Claudia szerepelni fog a Nagy számban, ami egy hozzájuk nagyon közel álló dal köré fog épülni.

Patrícia a Reggeli stúdiójában azt is elárulta, hogy ezt a dalt az adás végén minden sztárvendég elő is fogja adni, amire különösen kíváncsiak vagyunk.

A színésznő korábban már dolgozott együtt az RTL-el, ugyanis 2015-ben képernyőre kerülő Hungary's Got Talent egyik zsűritagja volt. Mostanában viszont inkább a TV2-ön láthattuk a Korhatáros szerelem és a Mintaapák című sorozatban.

A Nagy szám március 3-án startol az RTL Klub képernyőjén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!