Kovács Patrícia kulisszatitkokat árult el hamarosan induló RTL-es műsoráról - ifaktor
Kovács Patrícia kulisszatitkokat árult el hamarosan induló RTL-es műsoráról
Kovács Patrícia, az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, ahol Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak a hamarosan induló Nagy számról, és a színházak jelenlegi helyzetéről is beszélt.


A beszélgetés elején kiderült már, hogy a Reggeli házigazdája Miller Dávid is szerepelni fog az RTL saját gyártású produkciójának. Kovács Patrícia, aki a Nagy szám műsorvezetői feladatait fogja ellátni, elmondta, hogy örül, hogy a műsorban nem celebekkel, hanem népszerű emberekkel dolgozhat együtt. Milleren kívül többek között Pataky Attila, Fluor Tomi, Istenes Bence és Liptai Claudia szerepelni fog a Nagy számban, ami egy hozzájuk nagyon közel álló dal köré fog épülni.

Patrícia a Reggeli stúdiójában azt is elárulta, hogy ezt a dalt az adás végén minden sztárvendég elő is fogja adni, amire különösen kíváncsiak vagyunk.

A színésznő korábban már dolgozott együtt az RTL-el, ugyanis 2015-ben képernyőre kerülő Hungary's Got Talent egyik zsűritagja volt. Mostanában viszont inkább a TV2-ön láthattuk a Korhatáros szerelem és a Mintaapák című sorozatban.

A Nagy szám március 3-án startol az RTL Klub képernyőjén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!