Kovács Ramóna megmutatta esküvői videóját - ifaktor

Kovács Rami és Nagy Dániel már több hónapja hivatalosan is egybekötötték életüket, az esküvői videóra viszont mostanáig várnunk kellett. Eddig közösségi oldalaikon csak a képeket vehettük szemügyre, amik már árulkodtak arról, hogy a videó is valószínűleg fantasztikus lesz.


Így is lett. A felvétel maximálisan átadja azt a meghittséget, amit feltételezhetően a helyszínen érezhettek a rokonok és barátok. Gyönyörű, letisztult és egységes az egész videó hangulata. Azt gondolom, sokan vágynak hasonló csodára esküvőjükön. A bejegyzést pár óra alatt több mint 36 ezren nézték meg.

„Büszkén mutatom meg nektek a rövid kisfilmünket az esküvőnkről. Imádtam minden percét, bárcsak visszamehetnénk az időben arra a napra!"

– olvashatjuk Rami bejegyzésében.

Nem csoda, hogy az inlfuenszer vissza szeretne menni a nagy napjára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!