Kovács Ramóna megmutatta esküvői videóját - ifaktor

Kovács Rami és Nagy Dániel már több hónapja hivatalosan is egybekötötték életüket, az esküvői videóra viszont mostanáig várnunk kellett. Eddig közösségi oldalaikon csak a képeket vehettük szemügyre, amik már árulkodtak arról, hogy a videó is valószínűleg fantasztikus lesz.


Így is lett. A felvétel maximálisan átadja azt a meghittséget, amit feltételezhetően a helyszínen érezhettek a rokonok és barátok. Gyönyörű, letisztult és egységes az egész videó hangulata. Azt gondolom, sokan vágynak hasonló csodára esküvőjükön. A bejegyzést pár óra alatt több mint 36 ezren nézték meg.

„Büszkén mutatom meg nektek a rövid kisfilmünket az esküvőnkről. Imádtam minden percét, bárcsak visszamehetnénk az időben arra a napra!"

– olvashatjuk Rami bejegyzésében.

Nem csoda, hogy az inlfuenszer vissza szeretne menni a nagy napjára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!