Kovács Ramóna sportolásra ösztönzi követőit - ifaktor

A sportolás fontosságáról és a rossz étkezési szokások elhagyásáról írt Kovács Ramóna hosszasan legújabb Instagram-bejegyzésében. A fitnesz anyuka elsődleges célja az online tartalomgyártással, hogy kedvelőit az egészséges életmódra buzdítsa.


A sportolás önmagában édes kevés. Ezt sok helyről hallhattuk már, de Ramóna posztjában azt is elmondja, miért és hogyan tudjuk az étrendünket fitt formára lecserélni. A bejegyzésből az is kiderül, hogy a tervezésnek és halogatásnak nem sok értelme van, ha szeretnénk változtatni az életvitelünkön, akkor nem érdemes várni. Bele kell vágni.

A fitnesz influenszer azonban arra is felhívja a figyelmet, hogy nem szabad túlzásba sem esni, hiszen az nem tartható hosszútávon. A legfontosabb a mértékletesség.

„Nincs is jobb alkalom, mint a most, és az azonnal, hogy elindulj a változás útján! Sokan kérdezitek, hogyan/mivel kezdjetek bele, van-e valami titkom. Erre én mindig azt mondom, hogy ne gondoljátok túl, ne tervezzétek hetekig, hogy mit, hogyan kéne csinálni. Egyszerűen csak kezdjetek bele! Ez a titok… Mozogj másnap egy picit, figyelj jobban az étkezésre, pl a reggelinél cseréld le a fehér lisztes pékárut teljes kiörlésűre vagy sok zöldségre, de menjen tovább ugyanúgy a nap. Aztán fokozatosan kezdj egyre több mindenre figyelni az étkezésben és szép óvatosan növeld az edzéseid hosszát, számát vagy nehézségét. De ne ess túlzásba, mert az hosszú távon sosem tartható. Fő a mértékletesség! Ha pedig az a gond, hogy egyáltalán nem tudod, hogy mit egyél vagy mit mozogj, akkor irány a csatornám. Több videómban is mesélek ezekről és sok-sok edzést is találtok fent"

– írta bejegyzéséhez @kovirami_fit.


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!