Követői imádják Tücsi új haját - ifaktor

A népszerű influenszer, Tücsi a legtöbb fotóját a közösségi médiában egyenes hajjal készíti magáról. Azonban most megmutatta, hogyan fest eredeti, nagyon göndör hajával, amit követői egyenesen imádtak.


Tücsi Instagram-oldalán tette fel a kérdést követőinek, hogy inkább egyenes, vagy a göndör frizura áll-e neki jól. Követői egyöntetűen azzal a válasszal feleltek, hogy a bongyorka hajkorona, sokkal jobban áll az influenszernek.

Természetesen azt az érzést már mindenki jól ismeri, hogy arra van szükségünk, ami nekünk nincsen. Ha valakinek egyenes az eredeti haja, akkor hullámosat szeretne és ugyan így igaz ez fordítva is. Így érthető, hogy Tücsi is eredeti haját általában inkább kivasalja.

Véleményünk szerint Tücsinek mindkét frizura jól áll, de egy fokkal talán tényleg természetesebb a hatása a göndör hajának.

„Hosszú idő után ma egy fotózás erejéig kicsit visszatért az oroszlánsörény. 😝 Szerintetek egyenesen vagy göndören vagányabb a hajam?"

– kérdezte követőitől Tücsi, akik mind azt válaszolták, hogy a göndör a vagányabb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!