Követői motiválják Debreczeni Dórát - ifaktor
Debreczeni Dóra edzős ruhában áll

A már ténylegesen egy éve húzódó járványhelyzetnek köszönhetően a légkör hazánkban egyre feszültebb. Az emberek már nagyon türelmetlenek és szeretnék visszakapni régi, szabad életüket. Debreczeni Dóra mostanában nehezen talált motivációt bármire is, de követői megadták neki.


Talán a legnehezebb a pandémia ideje alatt motivációt találnunk akár a mozgásra, akár a munkára, vagy csak arra, hogy kikeljünk egyáltalán az ágyból. Dórának is meggyűlt ezzel a baja, de legújabb posztjában elárulta, hogy rajongóiból meríti az erőt.

fitnesz modell olyan szuper közösséget alakított ki közösségi oldalán, akikkel kölcsönösen húzzák felfelé egymást. Amíg ő motiválja rajongóit, hogy mozogjanak rendszeresen és étkezzenek egészségesen, addig követői motiválják Dórát, hogy értük érdemes dolgoznia és ösztönöznie őket.

„Nehéz most motiváltnak lenni, ebben az időszakban. Tavaly óta várjuk, hogy újra kiszabadulhassunk, utazhassunk, közösségi rendezvényeken részt vehessünk. Pont egy éve tart ez a bizonytalanság, félelem.
A szociális életünket a digitalizált világban kell élnünk és itt kell megtalálnunk a számunkra leginkább motiváló hobbikat, személyeket.

Hétről hétre egyre többen kezdtek el futni és egyre többen edzetek velem. Nekem TI vagytok a motivációm, hogy ebben a helyzetben is kitartsak mellettetek, hogy össze tartsunk és egymást erősítsük a szó szoros értelmében!
Szakmailag és emberileg is hatalmas kihívás ez az időszak a számomra, de minden egyes percét imádom VELETEK EGYÜTT"

– írta követőinek közösségi oldalán Dóra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!