Követői segítségét kéri Hódi Pamela a névválasztásban - ifaktor
Hamarosan megszületik Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya, de a névválasztásban egyenlőre nem jutnak dűlőre, így most a rajongók véleményét is kikérik, hátha lesz olyan ötlet, ami megtetszik nekik.


Korábban a Hot! magazinnak elmondták, hogy már több száz lány nevet átnéztek, és három név között hezitálnak.

„Az egyik nagyon tetszik, mert egyszerre bájos és elegáns, és szerintem a legcsodálatosabb női név a világon. Bence egy másikra voksol, így egyenlőre még nem tudunk dönteni, ráadásul egy harmadik név is felmerült a napokban"

– mondta Pamela.

Úgy látszik dönteni azóta sem sikerül, így mostmár a követőket is bevették az ötletelésbe. Úgyhogy, ha esetleg van valami jó elképzelésetek, itt tudtok segíteni Pamelának. Igaz jelenleg, már több mint 6 ezren megtették ezt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!