Követői támadják Hódi Pamelát döntéséért - ifaktor
Hódi Pamela fehér ruhában ül a földön kutyájával

A népszerű influenszer, Hódi Pamela a napokban megosztotta követőivel Instagram-oldalán, hogy új otthonukba, amibe csak nemrég költöztek be, milyen pázsitot választottak a szépülő kertjükbe. Követői nem díjazták Pamela döntését.


Pamela posztjában hosszasan kifejtette, hogy miért döntöttek férjével a mű fű mellett, amivel kertjüket szeretnék díszíteni, de úgy tűnik követőit nem sikerült meggyőznie az influenszernek érveléseivel.

A blogger elárulta nekünk, hogy kutyusuk miatt feltételezi, rengeteg gond lenne az igazi pázsittal, ami az állat vizeletétől néhol kikopna, vagy megsárgulna. Ezt elkerülve úgy döntöttek férjével, hogy egyszerűbb megoldást nyújt a holland mű fű.

Pamela rengeteg hozzászólást kapott a téma kapcsán, amikben leginkább azzal támadták, hogy mi értelme a kertes háznak, ha ott is minden természetes dolgot felvált a mű. Véleményünk szerint mindenkinek a saját döntése és dolga, hogyan díszíti és gondozza kertjét, vagy házát.

Egyre gyakoribb jelenség a közösségi médiában, hogy a hozzászólók bátrabban megosztják véleményüket egy-egy influenszer posztja kapcsán. Talán a karantén okozhatja ezt a jelenséget, vagy a véleményvezérek engednek nagyobb betekintést életükbe, amitől úgy érzik rajongóik, hogy beleszólhatnak abba.

„Mondhatnám, hogy nagy dilemmát okozott számomra eldönteni, hogy igazi vagy műfű legyen e a kertünkben, de hazudnék. Pontosan tudtam, hogy melyik céggel és milyen műfüvet szeretnék majd, ha lesz egyszer egy kertes házunk. 🏡
Bence szerette volna érezni a fű illatát, locsolgatni és a lelkesedése is most még nagy a fűnyírás iránt, de elég hamar sikerült elérnem Nála, hogy másképp gondolkodjon😅 Őszintén szólva Én leginkább azt tartottam szem előtt, hogy van egy kutyusunk aki ha úgy gondolja oda pisil és nagyon csúnyán ki tud égni a fű aminek a következménye, hogy sárga lesz... Arról nem beszélve, hogy míg egy igazi füvet rendszeresen karban kell tartani, addig a @holland_pazsit -al semmi gondunk bajunk nem lesz egész évben... Élvezni szeretnénk a kertet végre, nem pedig folyamatosan őrlődni azon, hogy ilyen olyan amolyan locsolórendszerre van szükség, hol égett ki a fű és màr amúgy is megint nyírni kéne😅
Hamarosan megmutatom Nektek milyen amikor nem a kezemben tartom, hanem fekszem rajta"

– írta Pamela posztjában.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!