Követőiért posztol ennyi gyümölcsöt Rimóczi Zsófia - ifaktor
Rimóczi Zsófi bojtos sapkában az erdőben

Hazánk egyik legnépszerűbb nyers vegán influenszere, Rimóczi Zsófi most elárulta Instagram-oldalán, miért is oszt meg követőivel ilyen sok gyümölcsökről szóló tartalmat közösségi oldalán.


Akik régóta követik Zsófi közösségi médiás tevékenységeit, már tudhatják, hogy posztjai 90%-a valóban gyümölcs tartalmúak, vagy a nyers vegán receptek valamelyikét osztja meg követőivel. Ennek oka rém egyszerű.

Zsófi a szó szoros értelmébe vett influenszer és igyekszik számára fontos és hasznos dolgokkal influálni követőit. Ilyen például az egészséges étkezés – ami az ő értékrendjében nyers, gyümölcs alapú -, illetve a környezetvédelem.

„messze van még az eper szezon, viszont a fotóm szándékáért & amit kivált belőletek, azért igenis csodálatos, hogy most szerepelhetnek. hát nem gyönyörűek? egyszerűen lenyűgöző a természet, & egyébként az ember szeme sem véletlen fogékony ezekre a színekre, hisz lételemünk a gyümölcs❤️!
nem titok, szeretlek Titeket ezzel "influálni", hogy fogyasszatok minél több nyers gyümölcsöt. én imádom a gyümölcsös fotókat, a bőséges gyümölcstálakat, gyermekeket látni, ahogy gyümölcsöt majszolnak, tényleg mindenféle gyümölcsös helyzetet. és éppen ezért szeretem elétek is minél többször ezt tenni, mert minden, amit itt Instán látunk, folyamatosan formálja a gondolatainkat.
tehát meg van rá az esély hogyha én sok ilyen fotót teszek ki, Ti annál többször mentek & vesztek magatoknak gyümölcsöt. és ez a cél🤝!
nagyon szoktam szeretni olvasni & látni, hogy egyre több gyümölcsöt esztek Ti is, hogy a fotóim & írásaim 8 éve hatással vannak rátok ezen a téren.🦋🌷
ui.: van ki összekutyulva, és van aki szépen kidíszítve eszi az ételt, nálatok ki melyik táborba tartozik? nálunk a férjem a kutyulós, én meg a cicomázós"

– írta hosszasan közösségi oldalán Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!