Követőitől kért segítséget Lékai-Kiss Ramóna - ifaktor

A népszerű műsorvezetőnő, Lékai-Kiss Ramóna közösségi oldalán kért segítséget követőitől egy speciális diétához való receptek miatt.


Posztjában Ramóna elárulta, hogy korábban már ismerkedett a paleo diétával, de nem ment bele mélyebben. Most újra elhatározta, hogy szeretne belevágni a paleo étkezésbe, amihez recepteket és egyéb tippeket vár rajongóitól posztja alatt hozzászólásokban.

Követői számos hasznos tanáccsal látták el a művésznőt. Volt, aki Facebook-csoportot ajánlott Raminak és volt, aki a diéta előtt komoly vizsgálatokat is javasolt a saját kárán tapasztaltak alapján.

„Szépséges jóóó reggelt!❤️
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!🤗
Tavaly már egy kicsit próbálkoztam vele, de most márciusban ráléptem egy kis időre a paleo útjára! Körbejártam a témát, csatlakoztam jó kis oldalakhoz, szóval az alapjaival tisztában vagyok, de ha közületek akárkinek van bármi tapasztalata vagy szuper receptje azt légyszi ne tartsa magában, hanem ossza meg Velem!🙏🏼😍
Nagyoooon köszi"

– üzent követőinek Ramóna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Elképesztően fest Selena Gomez a Vouge címlapján

A 28 éves énekesnőről lélegzetelállító képeket készített a neves Vouge magazin.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!