Követőitől kért tanácsot Berki Mazsi - ifaktor

Közösségi oldalán legújabb videóüzenetében kért segítséget követőitől a népszerű Berki Mazsi, aki a növénytartás világába ásta mélyebben bele magát mostanában.


Posztjában Mazsi elárulta követőinek, hogy vágott Jácintjait szerette volna tovább életben tartani, azonban ez hosszútávon nem sikerült neki. Mazsitól videóbejegyzésében azt is megtudtuk, hogy az orchideák terén sokkal otthonosabban mozog.

El is árulta, hogy mi tartja nála már hosszú évek óta életben a gyönyörű orchideáit. Már csak a jácintokkal kellene valahogyan összebarátkoznia.

Követői egyébként a segítségére sietve adtak pár szuper tanácsot Mazsinak, amiket a poszt alatti kommentek között találhatunk meg.

„Az orchideák gondozásában profi vagyok, de sajnos a jácintról való tudásomról nem mondható el ugyanez! Várom az otthoni praktikákat! A videóban elmondtam az én titkom is"

– olvashatjuk Mazsi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!