Követte barátnőjét a halálba a TikTokker, akiket meglőttek egy moziban - ifaktor
Anthony Barajas zöld pólóban mosolyog

A lány a helyszínen vesztette életét, míg a fiúért ma reggelig küzdöttek, azonban végül ő is elhunyt.


A rendőrség megerősítette, hogy a 19 éves TikTokker, Anthony Barajas életét vesztette, miután július 26-án, egy lövöldözés tört ki egy californiai moziban.

A tini Barajas és 18 éves barátnője Rylee Goodrich, a „The Forever Purge" című film bemutatóján vettek részt a Corona városában található The Crossings plázában. A film végén a takarító személyzet lett figyelmes arra, hogy a tinik még mindig a székekben ülnek, pedig már semmi nem megy a vetítővásznon.

A fiatal lány a helyszínen életét vesztette, míg Barajas lélegeztetőgépre került. A borzalmas tettet a rendőrség szerint az a 20 éves Joseph Jimenez vitte véghez, aki szintén jegyet foglalt az ominózus előadásra. 2 millió dollár óvadékért cserébe szabadlábon védekezhet, erre azonban szinte elképzelhetetlen, hogy sor kerüljön.

A rendőrök a fiatal házában ugyanolyan fegyvert találtak, mint amilyennel a halálos lövést leadták a fiatalokra. Gyilkosság vádjával indítottak eljárást a fiú ellen.

Barajasnak 981 ezer követője volt TikTokon és életének utolsó Instagram-posztját pedig itt láthatjátok, amit édesanyjával, fülig érő szájjal készítettek. Barajas TikTok profilja

Nyugodjatok békében fiatalok!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!