Közel egy éve nem látta szeretteit Ponekker Virág - ifaktor
Ponekker Virágnak tavaly év végén, december 13-án született meg az underground DJ-vel, Daniel Nike-al közös kisfia, így különösen szomorú, ha tényleg igaz a hír.


„Közeledik az Anyák napja! Majdnem egy éve, hogy nem láttam a nagyszüleimet.. Idén ezzel a képpel lepem meg a mamám, aki 200 km-re lakik tőlünk."

– írta Virág az Instagram-oldalán.

Amennyiben valóban így van, úgy kétségkívül több szempontból is nagyon szomorú ez a hír. Egyrészről valószínűleg Virág is szívesen látná már nagyszüleit, de szegény nagyszülők is bizonyára megölelgetnék már dédunokájukat – akit, amennyiben Virág valóban majdnem egy éve nem járt otthon meg nem is láthattak személyesen.

Mindenesetre anyák napjára már készül az influenszer, így egy hármukat ábrázoló vászonképpel fogja meglepni a nagymamát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Pénzt csinálnak Schumacher nevéből a családtagok

Sokak szerint kicsit visszás, hogy míg a családtagok a többszörös Forma1-es világbajnok állapotáról semmit nem árulnak el az utóbbi időben, mégis az életéről filmet forgattak, amelyet a Netflixen láthatnak majd a nézők.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!