Közös bevásárlást tartott a Dancing with the Stars két műsorvezetője - ifaktor
Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András a Dancing with the Stats döntőjében

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András az egyik bevásárlóközpontban futott össze teljesen véletlenül, ha pedig összetalálkoztak, akkor már a bevásárlást is együtt intézték el.


Mindketten posztolták a bevásárlóközpontban készült közös fotót az Instagram-oldalukra, amelyen látszik, hogy örültek a találkozásnak. Mindkét műsorvezető egyébként az RTL Klubon lett ismert, így nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy ők lesznek a Dancing with the Stars házigazdái.

Rami és András ezzel a véletlenül összejövő közös vásárlással legalább kicsit rákészülhettek az újbóli közös munkára. A vásárlás alatt az is kiderült, hogy sok közös terméket használnak és mindkettejük számára nagyon fontos a környezettudatosság.

„Emiatt is szeretem az Auchan Korzót☺️❣️
Nem hittem a szememnek, amikor az egyik üzletében összefutottam Lékai-Kiss Ramónával, aki szintén a bevásárlást intézte.😁
Közösen vásárolgattunk tovább, így az is kiderült, hogy sok hasonló terméket használunk, és mind a ketten szem előtt tartjuk a környezettudatosságot is. Ő Vicának ajánlott új termékeket, én pedig Máténak."

– írta bejegyzésében a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!