Közös családi képet osztott meg Palácsik Lilla - ifaktor
Visváder-Palácsik Lilla az Instagram-oldalára töltött fel egy közös képet a családjával, amelyet egy szívhez szóló üzenettel spékelt meg a fotós-influenszer.


„Sziasztok! Ma ezzel a koszos tükrös, Noah baba hányásos polóban készített selfie -vel kívánunk csodás éjszakát! Azért néha kell egy ilyen kép is. Szeressétek egymást, a család a legfontosabb"

– írta Lilla az Instagram-oldalára a családi fotóhoz.

Vajna Tímea húga tavaly október 6-án adott életet Visváder Tamással közös gyermeküknek, így „kezdő" anyukaként nem csoda, hogy nagyon aggódik kisfia egészségéért. Lilla és Tomi egyébként gendersemlegesen nevelik gyermeküket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!