Újra közös dallal jelentkezik Metzker Viki és Miss Mood - ifaktor
Tavaly januárban már jött ki közös munkájuk Titok címmel, amely Dukai Reginával kiegészülve készült, és már több mint 3 milliós megtekintésnél jár a Youtube-on.

Viki és Dóri is posztolt egy közös képet Instára, ahol bejelentik, hogy elkészült az új közös daluk stúdiófelvétele, amihez a klipet majd egy hét múlva fogják leforgatni.

Miss Mood 1 nappal korábban egy posztban feltette a kérdést a rajongóinak, hogy kivel hallanák szívesen egy közös dalban, ehhez pedig az év DJ-nek megválasztott Metzker Viki is hozzászólt. Ekkor már gyanús lehetett, hogy valamire készülnek a lányok és ez végül be is igazolódott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!