Közös fotó posztolt Palvin Barbi szerelmével - ifaktor
palvin barbara és dylan sprouse
A Zack és Cody élete című Disney-sorozat sztárja és Barbi utóbbi Instagram-oldalán szerepelnek egy nagyon aranyos közös képen, ahol látszik rajtuk a boldogság.


Az „álompár" – ha így fogalmaznunk – immár hosszú ideje együtt vannak, sőt Barbi már be is mutatta kedvesét idehaza a szüleinek, amely látogatásról mi is beszámoltunk.

A pár korábban azt is megosztotta, hogyan is jöttek össze, amelyről anno a 24.hu számolt be:

„Mint kiderült, a fiatalok több hónapon át chateltek egymással a nagy találka előtt, amelyre végül Kínában került sor. Dylan épp burritót evett, amelynek egyharmadát egy harapással befalta a magyar szépség, aki ezután úgy döntött, kezébe veszi az irányítást: megmondta a srácnak, hogy csókolja meg. Állítása szerint ekkor már hajnali három is elmúlt, és türelmetlen volt amiatt, hogy Sprouse nem lép semmit. Természetesen az amerikai színész nagyon meglepődött Barbi határozottságán, de kifejezetten tetszett neki ez a „magyaros mentalitás"

– írták akkoriban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!