Közös képet posztolt ritkán látott feleségével Győrfi Pál - ifaktor

Győrfi Pál nevére alighanem mostanra az egész ország felkapja a fejét, hiszen amióta a Covid-19 megjelent, gyakorlatilag azóta folyamatosan az ő hangján kommunikál velünk a magyar kormány.Az Országos Mentőszolgálat szóvivője mostanra lényegében állandó médiaszereplőnek számít, hiszen amióta rendszeresen halljuk a hangját a televízióból és a rádióból azóta vállalt már el egyéb műsorokat is a kereskedelmi csatornákon.

Győrfi legutóbb a LifeTV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vendégszerepelt, illetve a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának is visszatérő vendége.

Magánéletébe ennek ellenére sem ad sok betekintést, noha fia, Dani nemrégen szerepelt a Dancing with the Stars című műsorban, ahol édesapja nyomdokaiba lépett, aki a hasonló formátumú és korábban az RTL-en futó, Szombati esti láz műsorában szerepelt.

A szóvivő ezúttal feleségével posztolt egy közös fotót, akit egyelőre még nem ismer annyira közelről az ország – noha a közösségi oldalán rendszeresen posztol közös tartalmakat a kommunikációs szakember.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!