Közös parfümöt dobott piacra Kim Karashian és Kendall Jenner - ifaktor

Ahogy Kim Instagram-posztjában is olvasható, a nővérek most először működtek együtt, így születhetett meg kollaborációjuk végeredményeként a három illat. A parfümök népszerűsítése céljából készült egy fotósorozat is a testvérpárról.


Kim és Kendall nagyon élvezték a közös munkát és izgatottan várják, hogy hogyan fogadják majd parfümjeiket. Az árak tekintetében azt gondolnánk, hogy elrugaszkodottak és túlzottan drágák, azonban nincs így. Egyenként ugyanis 40 dollárba kerülnek, forintba átszámítva tehát körülbelül 12 ezer forint egy 30 ml kiszerelés.

Íme a három parfüm, mely csomagban is, illetve egyenként is megvásárolható. A narancs színű Amber névre, a zöld Olive névre, a kék pedig Blue roan névre hallgat. A parfümök nem csak a nők számára kedveznek, ugyanis lágyabb, édesebb illatok mellett egy markánsabb unisex darab- Olive- is elérhető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!