Közös programon vett részt Nádai Anikó kisfia és párja - ifaktor

Néhány nappal ezelőtt egy megosztott közös képpel tette hivatalossá kapcsolatukat Nádai Anikó és Hajmásy Péter. Azóta több Instagram-storyban is láthattuk őket együtt, az egyik legutóbbi kirándulásukról is közzétettek néhány pillanatot.


Pecázni mentek hármasban, Anikó, kisfia, Patrik és Peti. A képek alapján nagyon jól szórakoztak és élvezték egymás társaságát. Patrik és Peti is biztosan odavannak a fiús programokat.

Korábban is láthattunk jó néhány Storyt a kirándulásaikról, ám mind ez ideáig Patrikról nem posztolt. Talán a jövőben több programon fognak együtt részt venni, aminek részletibe mi i bepillanthatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!