Közös tetoválást csináltattak a Csecse testvérek - ifaktor

Akik régebb óta követik a népszerű vloggert, Csecse Attilát, már tudhatják, hogy közte és húga, Csecse Kitti között különleges testvéri kapocs van. Számtalan közös videójukban láthattuk már, mennyire szoros a kapcsolatuk, amit tovább fokoztak.


Attila legújabb videójában újra láthatjuk Kittit is és egy nagyon merész dologra vetemedtek ezúttal. Egy korábbi videójukban már csináltak hasonló vagány dolgot, amikor közösen szúratták ki fülcimpájukat. Most azonban közös tetoválást csináltattak a testvérek.

Attilának ugyan nem ez az első tetoválása Kittivel ellentétben, akit most tetováltak életében először, így érthető módon sokkal izgatottabb videójukban.

A közös tetoválás modelljei két közös cicájuk, Kókusz és Puding voltak. Kittinek az első minta nem igazán tetszett, így végül az övébe némi változtatás került. Így a tesók közös tetoválása végül nem lett 100%-ig egyforma. A végeredmény azonban nagyon szép lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!