Közösségi oldalán nosztalgiázott Rubint Réka - ifaktor

A népszerű sztár fitnesz edző, Rubint Réka követői már megfigyelhették, hogy az utóbbi időben egyre sűrűbben veszi elő régi fotóit és emlékezik meg a szép pillanatokról. Most ismét így tett.


Réka fotósorozatában egykori Balin töltött alakreform táboráról emlékezett meg, melyen még édesapja is velük tartott, akit Réka sajnálatos módon már elveszített.

A fotókon épp egy családi vadvízi evezés boldog pillanatait láthatjuk, ami roppant megható és Réka bejegyzését olvasva összeszorul a szívünk.

„Pillanatok, melyek egy életre az "emlékkönyvünk" legértékesebb lapjaira kerülnek ... Nekem biztos! Nem csak azért, mert az egyik legemlèkezetesebb táborom volt Bali ... Édesapámmal még egy csònakban eveztünk ❤️ ... Istenem!!! Bárcsak visszapörgethetném az idő kerekét!!!🙏❤️"

– olvashatjuk Réka közösségi oldalán.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!