Íme Kris Jenner Top 7 halloweeni jelmeze - ifaktor
Kris Jenner sminkben és csíkos ruhában ül egy autóban a kormány fogja, halloweeni jelmez

Közeleg a halloween ünnepe és bár itthon nem tartjuk számon, mint igazi ünnep, egyre elterjedtebbek a beöltözős bulik. Így, ha esetleg még nincs meg a megfelelő szetted a hétvégi bulira, Kris Jenner Top 7 jelmezéből inspirálódhatsz.


Szörnyella de Frász

Az elmúlt évek nyolc jelmeze közül a legaktuálisabbal kezdenénk. Kris Jenner ugyanis évekkel ezelőtt Szörnyellának öltözött, ami az új film miatt újra aktuális és már most sejteni lehet, hogy sokan fogják viselni ezt a jelmezt.

Dorothy

Bár kevésbé ijesztő karakter, az Óz, a csodák csodája Dorothyja, ha esetleg több emberrel szeretnénk összeöltözni, akkor kiváló választás lehet. Hiszen rajta kívül még ott van az oroszlán, a bádogember és a madárijesztő karaktere is. Sőt, ha nagyon ijesztőre vágynánk, akkor a boszorkányé is.

Macskanő

A macskanő választása egy örök kalsszikus. Egyszerű, de mégis nagyszerű jelmez. Könnyű ,,elkészíteni" és mesésen érezheted magad benne egész éjjel. Krisnek is fantasztikusan állt.

Kalóz

A kalóz jelmezt már abszolút lehet ijesztőre csinálni, azonban Kris ebből is az elegánsabb, szexibb verziót választotta. Stílusos maradt, mégis halloweeni.

Coco

A következő jelmeznek egyszerűen csak a Coco címet adtuk, hiszen a Coco című Disney mesében hasonló karaktereket láthatunk, mint amilyennek Kris öltözött a múlt években. Nekünk eddig ez a kedvencünk!

Fáraó

Kris Jenner az elmúlt években tényleg számtalan jelmezt kipróbált már, köztük a Fáraót is, ami szintén fantasztikusan állt neki. Ez se nevezhető ijesztőnek, sokkal inkább arisztokratás.

Alíz

Volt év, mikor az amerikai sztár Alíznak öltözött egyenesen csodaországból. Ez a jelmez már sokkal inkább szexi, mint rémisztő, azonban egy kis plussz művérrel és sminkkel abszolút könnyen ijesztővé varázsolható.

Kris Jenner be\u00f6lt\u00f6zve jelmezbe

Instagram/ @krisjenner

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!