Kris Jenner köszöntötte Paris Hiltont szülinapján - ifaktor

Ma ünnepli a külföldi világsztár, Paris Hilton a születésnapját és ennek alkalmából köszöntötte őt Kris Jenner egy közös fotósorozattal Instagram-oldalán.


A kilenc fotó között, amiket Kris Jenner megosztott közösségi oldalán, láthatunk rengeteg régi és újabb közös képet is a világsztárral. Az már biztos, hogy Paris és Kris sokkal közelebb állnak egymáshoz, mint azt mi sejtettük.

„Boldog születésnapot @parishilton!"

– kezdte bejegyzését Kris, majd meghatóan folytatta.

„Kislány korod óta ismerlek és most is olyan büszke vagyok rád, mint akkor!!! Annyi csodálatos emlék ... olyan csodálatos lány vagy, nővér, nagynéni, barát és üzletasszony, és nagyon szeretlek!!!! Legyen varázslatos napod édes lányom"

– olvashatjuk Kris bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!