Kucsera Gábor bevallotta az egyik bűnét Dobó Áginak - ifaktor

Megszokhattuk már, hogy az Apák a pácban adásaiban mindig történnek izgalmas dolgok, ezúttal azonban egy titokra derült fény, amit Kucsera Gábor most mert csak bevallani.


Dobó Áginak nem lehet könnyű, amikor a párja mellett Meggyes Dávid és Kucsera Gábor is beveszi a konyháját, és most ki is derült, hogy akadnak azért bakik a forgatások alatt. A srácok Ági egyik kancsóját törték össze, az nem derült ki pontosan, hogy ki volt a tettes, de Gábor Insta posztja alapján valószínűleg Dávid lehetett az, ha nem csak rá akarják fogni.

A videóhoz az érintett is kommentelt, Csabi azt írta viccesen, hogy Ági azóta is keresi azt a kancsót, aki ezt meg is erősítette, hogy hetek óta keresi már azt. Gábor végül leírta a dolog előnyét is, hogy most már legalább tudja, hogy hol van az a kancsó, a poszthoz egyébként még Tápai Szabina is reagált.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!