Kulcsár Edina a kommentszekcióban veszekszik házasságán - ifaktor
Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Párosban.
Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina egy éven át próbálta helyrehozni a kapcsolatát gyermekei édesapjával, Csutival, ám mindketten belátták, hogy nincs közös jövőjük.


Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros című műsorban árulta el ország-világ előtt, hogy a házasságuk válságban van, nemrég pedig bejelentették, hogy végleg elválnak útjaik.

Sok kommentelő szerint előre megfontolt szakításról van szó, és mindezt csak a népszerűségért csinálják, míg később pedig úgyis kibékülnek.

„Ki hiszi ezt el? Ez egy ujabb mediafogas, 2honapon belul ujrs egyuttlesznek, tudjak, h mukodik a social media es a penzkereses.”

– írta egy kommentelő, amelyre érkezett olyan válasz is, hogy „végre valaki, aki átlátja”.

„Aki átlátjaaa? Mit is ? Mert én csak 2 borzasztóan rosszindulatú embernek a hozzászólását látom, akik ők maguk feltehetőleg az anyagiasak és simán meglépnének ilyeneket… hiszen mint tudjuk, mindenki magából indul ki!!! Ezen gondolkozzatok, ne azon, hogy pénzért ilyet meglépünk… még a feltételezés is sértő!”

– válaszolt Edina felháborodva.

A Nyerő Párosban sokakat hidegzuhanyként ért, hogy a közösségi médiában mindig jókedvű páros házassága válságban van, most pedig egyenesen sokkolta a követőket a bejelentés.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!