Kulcsár Edina Erdélybe vágyik gyermekeivel - ifaktor

A gyönyörű modell-influenszer édesanya, Kulcsár Edina legújabb Instagram-posztjában egy egy évvel ezelőtti emléket osztott meg követőivel, amihez igazán megható történetet írt le.


Edina bejegyzésében elmesélte, hogy egy Erdélyi kiruccanás közben készült a fotó, melyet megosztott velünk és ekkor már bizony várandós volt második gyermekével, Ninával. Az út olyan felejthetetlenné vált, hogy Edina mindenképp szeretné elvinni gyermekeit is Erdélybe.

„Ezt a képet még decemberben dobta fel a telefonom egy 1 évvel ezelőtti emlékként. Erdélyben voltunk egy forgatás miatt. Busszal utaztunk és iszonyatosan hosszú volt az út. Akkor már várandós voltam Ninával és mit ne mondjak… nem volt egyszerű az oda és a vissza út sem, de minden percet megért. Csodálatos volt az ott töltött idő, gyönyörű helyeket láttunk és megtapasztalhattam az ott élő emberek vendégszeretetét. Meglepődve tapasztaltam azt az őszinte kedvességet, mellyel ismeretlen emberhez viszonyulnak. Szó esett arról köztünk Csutival, hogy nagyon jó lenne ismét ellátogatni hozzájuk, de sajnos a gyerekek még kicsik egy ilyen hosszú úthoz, pedig már nagyon várom az alkalmat, hogy megmutathassam nekik ezt a csodás helyet és elmesélhessem nekik, egykor ez még a mi kis országunk része volt"

- olvashatjuk Edina bejegyzésében.

A képet ide kattintva láthatod.

Reméljük hamarosan már fog tudni utazni Edina is gyermekeivel és megmutathatja neki a fantasztikus Erdélyt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egy éves lett Lukovics Tamara kislánya

Elegáns bulival ünnepelte meg az influenszer, Lukovics Tamara és férje kislányuk első születésnapját.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!