Külföldön is hódít Nemazalány új dala - ifaktor
Külföldön is hódít Nemazalány új dala
Nemazalány és Szofi közös dala az Üres Szívek a vasárnapi premier óta szinte felrobbantotta az internetet. A YouTube-on, már több mint 1,2 millió megtekintést produkált, a TikTokon pedig rengetegen készítenek videót a dalra.


Az Üres Szívek klipje jelenleg az első helyen szerepel hazai felkapott videók között a YouTubeon, de ami még ennél is nagyobb szó, hogy Szlovákiában ugyanezen a listán a 12., míg Romániában a 47. helyezést éri el.

Nemazalány Insta-posztjaiban nem győzi megköszönni a rajongóknak, hogy ennyire imádják az új dalt.

„Már nagyon kezdtem feladni,mindent.. már nagyon fáradtnak éreztem magam.. túl sok ember vert át túl sok emberben csalódtam és túl sok embernek segítettem én és a csapatom, amiért sosem hála, inkább pofon járt vissza..💭 Azt mondtam erős vagyok és azok akik szeretnek tudták is, szóval nem adtam fel... Hálás vagyok a kis csapatomnak @lastprojektrecords, @czekmanyalexandra -nak a barátaimnak, és hálás vagyok @sofi_official_page -nak, hogy újult erővel és feltétel nélküli szeretettel tudtunk nektek valami újat hozni, ami sokatoknak át is ment!🙏🏻🤍 De a leghálásabb nektek vagyok, mert vannak akik igen is 5 éve követnek, láttak elbukni és felállni, és hálás vagyok azoknak is akik most ismerték meg a munkánkat, de támogatnak és biztatnak a folytatásban minket! Szeretlek titeket, nélkületek nem ment volna! ❤️❤️❤️🙏🏻"

– írta legutóbbi bejegyzésében Fanni.

Nemazalány korábban azt is elmondta, hogy eddigi dalai közül ez a kedvence, és ahogy látszik, ezzel nincs egyedül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!