Külföldön is sikereket ér el a dalaival Kállay Saunders András - ifaktor
Külföldön is sikereket ér el a dalaival Kállay Saunders András
A Megasztár egykori versenyzője az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett, ahol új Ocean című dalát is bemutatta.

A dalt András már korábban kiadta, de most egy török producernek annyira megtetszett, hogy egy közös új verziót hoztak létre. Ali Bagkor és Kállay Saunders András szerzeménye több országban már napok óta elérhető, Magyarországon viszont mától tekinthető meg.

„Annak örülök, hogy olyan emberek is szeretik a dalt, akik előtte nem is tudták, hogy létezek. Ez mindig jó érzés, hogy eljut a zenéd más országokba is"

Az énekes a Reggeliben arról is beszélt, hogy közben egy másik dalával is komoly eredményeket ér el egy nemzetközi dalversenyen. Junk című szerzeménye ugyanis 26 ezer zeneszám közül a döntőbe, azaz a legjobb tizenötbe került már a versenyen, ahol olyan zsűritagok értékelik a dalokat, mint Dua Lipa, Bebe Rexha, vagy épp a Coldplay. Andrásnak tehát még megvan az esélye arra is, hogy megnyerje a versenyt, ami egy hatalmas utat nyithatna számára a nemzetközi porondon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!