Külföldön töltött időszakára emlékezett vissza Tücsi - ifaktor
Külföldön töltött időszakára emlékezett vissza Tücsi

Az utóbbi években többszőr is előfordult Tücsivel, hogy egyik országból a másikba költözött, de ilyen az élet egy profi sportoló mellett és ezt kicsit sem bánja. Ezúttal az egyik ilyen időszakról nosztalgiázott.


Sofron István 2017-ben igazolt a Villacher SV csapatához az osztrák bajnokságba, ahol 1 évet töltött el. Természetesen, ekkor az Ausztria déli részén fekvő városba költözött a műsorvezetővel együtt. Ekkora már bőven hozzászokhattak a költözködéshez, Ausztria meg főleg nem volt ismeretlen úti cél Sofi számára, hiszen 2013-2016 között is ott játszott.

Majd egy amerikai kiruccanásuk is volt 2017 júliusában, amely nem tartott sokáig és végülis abban az évben decemberben már Villachba költöztek, ahol egy nagyon szép téli környezetben fotózkodhatott Tücsi.

„Emlékeztek erre az időszakra? Ez a kép 3 éve készült, amikor Villachban éltünk. Nagyot fordult azóta a világ, Ti már ekkor is velünk voltatok?"

– írta bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!