Különleges étellel készül húsvét vasárnapra Rácz Jenő - ifaktor
A Konyhafőnök sztárja már napokkal ezelőtt beszámolt róla, hogy megvette a fő alapanyagot a húsvéti menüjéhez, amiből egy igazán különleges étellel készül.

Jenőék asztalán természetesen ott lesz a sonka is, de főfogásnak idén egy új-zélandi báránybordát tervezett elkészíteni. Instagramon nem is maradhatott el a pózolás a gyönyörű prémium bárány bordával.

„Én már ma megvettem a húsvéti menüre húst😍Idén újzélandi báránybordát fogok készíteni a családnak a sonka mellett☺️😍"

– írta korábbi bejegyzésében a népszerű séf.

Jenő minden bizonnyal holnap fogja bemutatni a végeredményt követőinek, amikor már tálalva lesz az étel az ebédnél, de mindenesetre már most többen bejelentkeztek a receptért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!