Különleges fotózáson vett részt Tóth Gabi - ifaktor
Az énekesnő Instagram-oldalán számolt be róla, hogy hosszú idő után, újra fotózáson járt, aminek a végeredményét hamarosan mindenki láthatja.


Gabi arra is kitért posztjában, hogy nagyon parás, úgyhogy csak bizonyos feltételekkel vállalta a fotózást, ahol mindenkit teszteltek, és nagyon vigyáztak rájuk. A bejegyzéséből ezenkívül az is kiderült, hogy egy nagyon különleges anyag lesz, amit vele készítettek.

„Ma hosszú idő után újra egy fotózáson jártam, ami igazán különleges lesz és hamarosan ti is láthatjátok! Mindenkit teszteltek reggel és nagyon vigyáztak ránk! Hálás vagyok, hogy figyelembe vette mindenki a stábból, hogy én extra parás vagyok mert elég fontos feltételekkel vállaltam csak ezt a napot! Mindenki nagyon figyelmes volt és emiatt hálás vagyok az egész stábnak✨🙏🏻...szóval egy nagyon szép címlap anyaggal, interjúval jövünk nektek... pár hét😘✨🙏🏻"

– írta közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Szívszorító videóval hívja fel Pumped Gabo az emberek figyelmét a környezetvédelemre

Korábban már megírtuk, hogy egy ideje a népszerű influenszer, Pumped Gabo is keményen kiáll a környezetvédelem mellett és tesz bolygónk jövőjéért. Legújabb Instaram-bejegyzésében is így tesz.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!