Kylie Jenner babáknak szóló márkát hoz létre - ifaktor

A szépségápolási és sminktermékek után a babák következnek. Nemrég megtudtuk, hogy Kylie egy saját fürdőruha kollekciót hoz létre, most azonban a babákon a sor.


Kylie Jenner Instagram-oldalán osztott meg egy aranyos képet gyermekéről, Stromi Websterről aki épp fürdőzés közben látható a fotón. A képen azonban Kylie megjelölt egy másik Instagram-profilt is, amit máris félmillióan követnek.

Az oldal a @kyliebaby elnevezést kapta, ami vélhetően az új, gyermekeknek szánt termékeiről szóló márka neve is lesz egyben. Az Insta-oldalt már édesanyja, Kris Jenner is követi.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor lesz részletesebb bejelentés is a márkáról és hogy pontosan mit fog árulni a külföldi világsztár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!