Kylie Jenner és Travis Scott újra egy boldog család? - ifaktor

A sztár-pár az elmúlt időben rengeteg jelet adott arra, hogy közelednek újra egymáshoz. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy Disneyland-ben jártak minap.


Kylie Jenner és Travis Scott, kislányukkal Stormi-val együtt élvezték a Disneyland nyújtotta földöntúli örömöket. „A legboldogabb hely a világon" alias Disneyland.

Stormi bizonyára felhőtlen boldogságnak örvend, hogy újra közös időt tölthet édesanyjával és édesapjával. A pár is rendkívül boldognak tűnt, főleg mikor 'Alíz csodaországban' pályán jártak. Ezt a képet meg is osztották egy Insta-sztoriban.

Nézd meg Kylie Jenner sztoriját, mielőtt eltűnik.

233m Followers, 69 Following, 6,727 Posts

Persze Kylie-nak és Travis-nek nem újdonság Disneyland, mégis azzal, hogy közösen voltak ott és kislányukkal együtt nevetgéltek, olajat öntöttek az amúgy is forró pletykák tüzére, miszerint az ex-pár, újra együtt van. Figyelembe véve az elmúlt hónap eseményeit, a hármas randit Justin Bieberékkel, valamint a Miami szülinapot, erre rendkívül nagy esély van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!