Kylie Jenner imád édesanyának lenni - ifaktor

Kylie Jenner, egy eddig soha nem látott kép-sorozatot osztott meg Instagramján, anyák napja alkalmából. 4-db gyönyörű, szinte felhőtlen boldogságról tanúbizonyságot adó képet láthatunk a sorozatban.


231 millió. Pontosan ennyi Instagram-követő láthatta, hogy Kylie az anyaság csodás rejtelmeit felidézi és ezt nem is tehette volna igényesebben, mint ezekkel a bomba képekkel, ahol kislányával Stormival, szinte tökéletes összhangban állnak kamerák elé.

Természetesen nem maradhatott ki a büszke apuka sem, így Travis Scott saját Instagramjára posztolt ki egy képet, amin Kylie és Stormi egy golfkocsin ülve épp megpuszilják egymást. Travis a következő sorokkal fejezte ki, büszkeségét és szeretetét:

„ Az élet különös dolgaiból, legyenek kicsik vagy nagyok, a legkülönlegesebbek, az anyai szeretet, düh és a gyengédség."

Erre a posztra Kylie 2-db szív emoji-val reagált, ami valljuk be, eléggé egyértelmű az után, hogy Miami-ban együtt ünnepelték Travis születésnapját és azt követően ugyanazzal a géppel, egyszerre hagyták el a helyszínt.

Akárhogy is, Stormi 3 éves és megannyi csodás pillanat várja őt és szüleit is az elkövetkezendő években. Egy gyermek-áldás szinte mindig békét és boldogságot hoz a családba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!