Kylie Jenner ismét elutazott - ifaktor

A külföldi világsztár, Kylie Jenner nem olyan rég még családjával a hegyekben ünnepelték a szilvesztert. Most újra elutazott a sztár, de ezúttal sokkal melegebb éghajlat csábította és abban sem vagyunk biztosak, hogy családja vele tartott a nyaralásra.


Egyelőre Kylie Instagram-oldalán két bejegyzést láthatunk az utazással kapcsolatosan, amibe több fotót és videót is csatolt. A helyszínt a kommentelők is csak tippelni tudják és családját se látjuk a képeken.

A sztár mind a két bejegyzésében bikinis fotókat osztott meg magáról, amit gyönyörű környezetben készítettek róla. Bárhol is legyen, az maga a földi paradicsom lehet a képek alapján. Kylie első posztját még Paris Hilton se hagyta szó nélkül.

„Imádom a hajad!"

-olvashatjuk Paris hozzászólásában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!