Kylie Jenner melleire közelített képet posztolt - ifaktor
Kylie Jenner fekete hajjal, fehér farmerban és kivágott felsőben áll

Az amerikai világsztárról, Kylie Jennerről már számtalanszor kiderült, hogy kicsit sem riad meg a kameráktól és a kihívó fotóktól. Sőt. Imádja minél kevesebb ruhával fedte testét mutogatni a közösségi médiában, sokszor ízléstelen keretek között.


Legújabb Instagram-posztjában Kylie egy lapozással elérhető fotósorozatot osztott meg magáról, ami ártalmatlanul indul, majd a harmadik képhez érve már csak az látszik, amiről valójába az egész poszt az elejétől kezdve szólt: Kyle melleiről.

Persze értjük, hogy a világsztár büszke alakjára, főleg egy gyermek után. Bár véleményünk szerint ez rengeteg fiatalra lehet rossz hatással, hiszen a képek arról soha nem árulkodnak, hogy Jenner hány szépészeti beavatkozáson eshetett át ahhoz, hogy így nézzen ki.

Mindenesetre valóban irtó csinos a sztár, csak talán lehetne egy fokkal ízlésesebb, vagy visszafogottabb is. Ami számunkra meglepő, hogy a tengeren túl sokkal ritkábbak a szidalmazó, vagy szándékosan a másikban hibákat kereső kommentek. Vagy csak irtó jól törölgeti azokat Kylie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!