Kylie Jenner és Travis Scott újra együtt Miamiban - ifaktor
Kylie Jenner egy kék ruhában ül egy szürke kanapén

Kylie Jenner szó szerint egész Észak-Amerikát átrepülte csak azért, hogy együtt ünnepelhessen exével, Travis Scottal. A világhírű rapper egy luxus vacsorával és egy hatalmas „ereszd el a hajam" partival ünnepelte 30. születésnapját. Ehhez asszisztált a Kardashian-klán milliárdos királynője, Travis kislányának, Storminak édesanyja, Kylie Jenner.


A Miami-i buliban ugyan nem rejtette véka alá Kylie, hogy miért is van ott, ezt pedig Instagram-sztorijára tett ki, ami azóta le is került természetesen. Az elméletileg külön élő fiatalok egymás karjaiban táncoltak, valamint egymás testét fedezték fel újra a tánctér közepén.

A sztárpár 2019-ben rendelt el szünetet a kapcsolatukban, mivel szerintük hónapok óta próbálkoztak a közös életük rendbe tételével, sikertelenül. Vajon ez a „Kylie-jelenség" befolyásolja a pár következő élet szakaszát, így hogy apa belépett a harmadik X-be? Mi biztos tudatjuk veletek a folytatást!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!