Lady Gaga ezúttal teljesen meztelenül pózolt - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a külföldi világsztár, Lady Gaga előszeretettel oszt meg kihívó fotókat magáról Instagram-oldalán. Ezúttal sikerült saját magát is felülmúlnia és teljesen pucéran pózolt rajongóinak.


Korábbi képein azért melltartó és alsónemű is takarta az énekesnőt, azonban legújabb Insta-videójában láthatóan teljesen meztelen Lady Gaga.

Persze ki ne szeretne úgy barnulni és napozni, hogy a testét mindenhol egyenletesen érje a nap. Azonban ezt még tőle is erős túlzásnak érezzük, hogy az egész világgal megosztotta.

Szerencsére azért nem mutatott meg minden részletet az énekesnő és a telefonját úgy tartotta, hogy a lényeg ne látszódjék. Ettől függetlenül szerintünk posztolhatna kicsit tudatosabban a világsztár, hiszen rengeteg fiatal rajongója és követője is van, akik felnéznek rá és a példáját követik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!