Lady Gaga már a Capitoliumban van: Posztolt is a közösségi oldalán - ifaktor
Lady Gaga már a Capitoliumban van: Posztolt is a közösségi oldalán
Ma iktatják be hivatalába az Egyesült Államok 46. elnökeként Joe Bident. A ceremónián számos híresség fog részt venni, köztük Lady Gaga is, aki már a helyszínen van, és posztolt is a Capitoliumból.


Pár napja derült ki, hogy Lady Gagát érte az a megtiszteltetés, hogy Joe Biden elnöki beiktatásán elénekelheti az amerikai himnuszt. Az énekesnő sosem titkolta, hogy nagy támogatója az Egyesül Államok leendő elnökének, korábban egy kampányeseményén is lépett már fel. Instagram-oldalán már posztolt is egy képet a ceremónia helyszínéül szolgáló Capitoliumból, sőt üzent is az amerikai népnek.

„Imádkozom, hogy a holnapi a béke napja legyen minden amerikai számára. A szeretet napja legyen, és ne a gyűlöleté. Az elfogadás napja, és nem a félelemé. Egy nap, amikor melyben megálmodhatjuk országunk jövőbeli boldogságát. Ez az álom nem erőszakos, hanem biztonságot nyújt lelkünk számára. Szeretettel, a Capitoliumból."

Az eseményen Lady Gagán kívül is lépnek fel világsztárok. Olyan nevek, mint Jennifer Lopez, Demi Lovato, Bon Jovi, vagy épp Justin Timberlake.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!