Megható beszédet mondott Joe Bidenről Lady Gaga - ifaktor

Lady Gaga is azon sztárok közé tartozott, akik nyíltan vállalták, hogy kit szeretnének az USA elnökének a következő négy évre. Az ő választása Joe Bidenre esett, akiről egy lélegzetelállító beszédet mondott.


.

Szinte egy hétig húzódott az elnökválasztás az Egyesült Államokban, ahol végül a Demokrata Párti Joe Biden győzedelmeskedett. Aligha volt olyan sajtóorgánum a világon, amely ne ezzel foglalkozott volna. Nem csoda, hiszen a választás izgalmas volt, a hírességek is nagyban kivették belőle a részüket, és kampányoltak az általuk preferált jelölt mellett.

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!