Lady Gaga-t megerőszakolták! - ifaktor

Az énekesnő szerint, az eset után soha nem volt már ugyanaz az ember.


Lady Gaga a világ egyik legjobb énekese napjainkban, azonban az élet nem mindenki számára csak szép dolgokat, gyermekkorától a felnőtté válásig.

Az énekesnő, Oprah Winfrey és Harry herceg új kibeszélő műsorában, az „Én, amit nem látsz"-ban beszélt arról, hogy milyen volt neki mikor megerőszakolták 19 évesen és hogy a teste, a fájdalom elrejtése miatt, folyamatosan csak zsibbadt.

Lady Gaga elmondta, hogy egyszer egy producer volt az, aki megfenyegette, majd levetette vele a ruháit, ezt követően Gaga lefagyott, elájult és ennek meg is lett az eredménye.

Az énekesnő hányt és teljesen ki volt akadva az esetet követően, amik később is jelentkeztek nála. Gaga az esetet követően, hosszú évekig mentálisan teljesen megtört és elmondta, hogy úgy érezte, nem az a lány már aki addig volt.

Lady Gaga aki 2014-ben hozta nyilvánosságra először, hogy megerőszakolták, soha nem nevezte meg azt, aki ezt tette vele, viszont elmondta, hogy olyan hatásokat okozott számára az eset, ami miatt saját magában is kárt tett. Sokszor vágódott neki a falnak és több alkalommal is megvágta magát.

Azt mondja, hogy ez egy rendkívül nehéz gyógyulási folyamat és reméli, hogy nem fog visszacsúszni abba az érzelmi hullámvasútba, hogy megint arra gondoljon, hogy inkább felvágná az ereit, vagy hogy meghalna.

Lady Gaga úgy nyilatkozott, hogy évekig tartott, mire rájött, hogy nem vele van a gond azért, mert megerőszakolták. Erről ő nem tehet, viszont szerinte „Most valami nem ég odabent."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!