Lady Szomjas megmutatta a horoszkópodhoz illő szetteket - ifaktor
Lady Szomjas bőr felsőben, hullámos hajjal áll a kamera előtt

A népszerű TikTokker, Lady Szomjas, azaz Szomjas Jennifer egy olyan videót készített követőinek, amiben bemutatja, hogy szerinte öt általa kiválasztott csillagjegynek milyen ruha összeállítások állnak jól.


Akik régebb óta követik Jennifer tartalmait a TikTokon, már tudhatják róla, hogy él-hal a divatért és nagyon jó ízléssel válogatja össze saját ruháit is. Most azonban megmutatta, hogy szerinte a skorpiókhoz, rákokhoz, halakhoz, bikákhoz és a szüzekhez milyen szettek passzolnak a leginkább.

A TikTokker a skorpióval kezdte, ami egy kicsit vadabb, azonban nagyon csinos öltözéket mutat. Később a rákkal folytatta, amiben egy lágyabb, elegánsabb összeállítást láthatunk, tele nyári színekkel.

A halaknak egy szintén még az elegáns kategóriába mondható szettet mutatott, ez azonban már kicsivel többet mutat, mint amit a rákoknak szánt. A bikáknak egy extrémebb ruhát mutatott Jennifer, ami egy hosszú ujjú topból és egy szoknyából áll.

Végezetül a szüzeknek egy visszafogottabb fazonú, azonban színeiben merészebb ruhát mutatott be Jennifer.

@ladyszomjas

♉️♓️♋️♏️Na neked mi a horoszkópod? #horoszkop #ladyszomjas

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!